Hogyan működik?

 

"ALL YOU CAN EAT"

A hagyományos a`la carte rendeléssel szemben az "ALL YOU CAN EAT" rendszer lényege, hogy egy meghatározott összegért 2,5 órán keresztül, különböző fogások bő választékával, sokféle ínyenc falattal kápráztassuk el vendégeinket .

Rendelés az asztalnál

QR-kód olvasó rendszerünknek köszönhetően, vendégeink saját telefonjukat használva tudják leadni rendelésüket.

2,5 óra áll rendelkezésre az étkezésre.

Ez idő alatt az étlapunk teljes tartalmát korlátlanul lehet fogyasztani. Ez alól kivétel a 3 fajta sashimi, melyet a fix ár nem tartalmaz, cserébe az all-you-can-eat mellé választva, az a'la carte árhoz képest kedvezményesebb áron van lehetőség kipróbálni. A "Dinner only" fülön található ételek a nagyobb, "vacsora" opció részét képezik, így ebéd időben (11:30-16:00) alapesetben nem elérhetőek, viszont van lehetőség a nagyobb csomagot választani.

A rendelés körökre van bontva. Egy rendelési körben, egy személy maximum 5 adag ennivalót kérhet, ez szorzódik fel az egy asztalnál ülők létszámával. A rendeléseket minimum 5 perces különbséggel lehet leadni, ez idő alatt a rendszer lezár, a jobb alsó sarokban elindul egy visszaszámláló. Amint letelik az 5 perc, a rendelés gomb aktiválódik és lehet küldeni a következő adagot.

Az ételeink úgy érkeznek egy adagként, ahogy az a képeken prezentálva van. Ahol az adag mérete nem nyilvánvaló, ott is kis adagokban érkeznek az ételek, hogy minél többféle fogást lehessen kipróbálni.

A desszertként kérhető fagylaltokat és az italokat minden esteben a felszolgálóktól kell kérni, ezek nem szerepelnek a rendelési felületen. Italok tekintetében az étlap hátoldalán, a sárga kiemelt részben megtalálható termékek tartoznak az all-you-can-eat opcióba.